jag glömde berätta....

Jag glömde ju berätta att det första den snygga lärkaren sa till mig när vi kom till akuten för undersökning var:
" blablablabla.... okej, så det är inga konstigheter??"  Och jag var liksom nergrinad och trött, sen börjar jag skratta till bara sådär. hahaha Han måste ha trott att jag va "störd". Tänk att så fort jag hör "inga konstigheter" så flippar jag ur :P Det är bara för att vi har skojat så sjukt mycket om det, jag och Lisa haha Håkan i alla väder & kläder<3

och jag glömde ju berätta om den där sjuksköterskan som kom in till mig! Det var en kille (utländsk men snackade helt som en svenne gör) Men så kom då tiden han titta in hos mig. Jag hade inte haft han någonting tidigare under dagen. ( man har olika läkare för olika skift varje dag) I varjefall så tog han upp sin penna och sitt block och ba slog sig ner bredvid mig i sängen. Så säger han ( läs hans rader med en fet wannabe ungdom + utlänning-snack)  :
- tjena! haru bilddagboken eller kanske MSN?
Jag: - hah jaa::P
Så snacka han vidare med en massa. Så frågade han mig vad jag ville ha till kvällsmat. (man får 2 rätter & välja på)
Jag: - Ja jag har redan beställt av hon som kommer in och tar beställningarna, jag vill ha pannkakor.
han : - EYY DRIVERU?
jag: - haha nej, har ni grädde? eller vad får man till? =)
Han : - troruuuu vi är värsta gränden och grejer? haru smakat Paninitallriken där? shit den är fett god!!
jag: - ja men fläskfilén då??
han: - alltså jag har ba ätit paninitallrik på Gränden, haha nu tänker du att jag är såhär värsta tönten som ba äter paninitallrik, men älit den är fett god!!
Alltså jag skojar inte. han är över 30år, och började snacka överdriver ungdoms+utlänningspråk med mig. hahah jag skratta!!!
Sen sa han : eyy vart brukar du gå ut någonstans då? silk eller? pluto? jag har vart där någongång, och det är ju fett mörkt där inne. Bara en jävla massa blattar eller hur?
jag: nja, Månen är ju roligast, sen vill man ju in på pluto när man kommer in där. Annars är det väl konrad, silk är väl om det är något speciellt.
Han: - älit? jag brukar va på konrad med min dotter, fett kul! dom ba: eyy farsan häng med till konrad! så jag ba hänger där med deras kompisar värsta killen!

ja jag orkar inte dra allt han sa! men droppen var nog detta:
Min rumskompis Solveig osm jag pratade om tidigare, hon hade en eltandborste, och ni vet ju att dom surrar lite när dom kommer igång. och när hon startade den, så sa "Han"
Han : - eyy,, hennes dildo =D
Och jag var tvungen och garva, för jag vart så himla paff. Men sen tänkte jag aeejj, tur att int ehan har nattpasset, så han går och glor på mig när jag ligger här och sover!
Det slutade med att han kom in och blinkade och sa Eyy vad heter du på facebook då? jag sa HEMLIS! han ba: haha äliiit? jag ba : nej men man heter ju det man heter! han ba nej hotmail? jag ba: ja men man loggar in på hotmail och heter ju sitt namn, han ba eheh ja justja!  Så tänkte jag att han har ju min journal och grejer! lite nerva där. Sen så lkom han in igen, och sa :
Han : - nej men du kan vara lugn, jag ska inte adda dg på facebook,  är ju inte värsta pedofilen och grejer!

justja. jag får inte glömma att han berättade att han hade ju en dotter osm var modell, ja absolut, hon var ju MODELL kan ni tänka er? men hon var ju lite för kort. så hon Modella ju för ansikte och hår osv. Ja hon var ju så duktig förstår ni!!!.... Men i alla fall så tog han upp det här med webbcam på msn osv. han ba: ja det är ju många som visar sig i camen för att de tror att de ska få modella osv. hörde du om han pedofilen som bad unga tjejer visa sig i camen och lovade att de skulle få modella då osv osv.. alltså. Sjuuuuukaste..


Kommentarer
Postat av: Camilla

HAHAHAh jävla cp-personal!

2009-02-23 @ 18:03:26
URL: http://camillalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0