Argast

Jag är nu argast i världen. jag skulle kunna döda någon just nu!! kan inte hantera denna ilska snart. ja, jag skulle ju gå till bussen i morse, för det första har jag SVINONT i fötterna för jag har brännmärken som hela jävla tiden blöder! (nu tänker jag svära precis så mycket som jag vill!!!!) och för det andra blev man ner duschad av en jävla lastbil!! Stod nere vid västeråshallen och skullegå över den där dryga vägen där inte bilarna stannar eftersom det inte finns något övergångsställe. Så kommer den en personbil där föraren måste vara helt plippad!! Först kommer den en bit bort, och jag ser att jag inte hinner gå över vägen, och efter den är det ett bra avstånd till en lastbil som kommer efter. Så jag skulle hinna gå emellan personbilen och lastbilen. tror ni inte att den där jäveln (personbilen) börjar bromsa in!?!?!?!? jag tänkte aha, najs då får jag kanske gå, men nejnej!! DÅ BÖRJAR DEN GASA!!?!??! Så avståndet mellan personbilen och lastbilen vart ju skitlitet, så jag hann aldrig gå över. I Stället kommer lastbilen i full kareta och duschar ner hela mig, jag vart smutsig i hela ansiktet, kappan och stövlarna. och inte hör chauffören mig när jag skriker arg som in i helvete åt den heller. Ja och vet ni vad det tredje är???? att bara för att jag inte hann gå mellan personbilen och lastbilen så hann jag inte gå över vägen, så jag missade precis två stycken bussar. Så där fick man stå och vänta i flera minuter.. Så man trodde att man skulle bli sen. Nej men då kommer jag fram så jag är vid klassrummet precis kl.8. OCH TROR NI INTE ATT LEKTIONEN ÄR INSTÄLLD!?!?!?!? SÅ NU SITTER JAG HÄR OCH HAR HÅL TILL HALV 12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag skulle verkligen kunna döda någon nu. fyfan!!

sjuk kvällIgår var
det den roligaste kvällen på länge!!
Drog till malin och Elins lokal för att äta och förfesta med ett helt gäng tjejer. vi var ca 30 stycken. Hade riktigt trevligt.
När klockan närmade sig 23.00 drog vi tjejer ner på stan för att gå på Bluemoon!
Och jag skojar inte hörni! Jag skojar verkligen inte när jag säger att MIN LÅT GJODE SUCCÈ IGÅR!! SKÖNASTE EVER!! det var FEST på bussen, alltså FEST med stora bokstäver. (min röst idag är ju jättefinslipad)
Som vanligt ska man ju alltid ta tag i det hela och vråla: VI VILL HA ALKO-HOL el. Å VÄSTERÅS, IS WONDERFUL!! el. LET'S GO FUCKING MENTOL!!!"  Det som var så bra var att låtarna var lagom svåra, så folk kunde hänga på :D

Inne på Bluemoon träffade jag massa najsiga människor som jag inte sett på ett tag =D
Sen träffade jag en kille som var sjukt duktig på att dansa. Det var längesen jag dansade sådär mycket. Gud vad kul vi hade :D

Men det som tog priset var nästan när jag träffade en kille där inne, och jag vet inte hur 17 vi kom in på det, men ett tu tre skrek jag: VEM VARE!?!?! (gjorde en chansning, visste ju inte om han kolla på såntdär, han var ju äldre) ,MEN tror ni inte man får som respons: VEM VARE SOM KASTA!?!?!?
hahaha jag höll på att dö! sjukt kul. Sådär höll vi på ett tag. "VAD SKA JAG GÖRA MED MIN FUCKING SKJORTA?!"

Låtskrivarn H to the ultan!!

Idag har jag ätar-dagen, vilket innebär: ÄT vafan DU VILL BARA DET SMAKAR SJUKT GOTT!!!! typ...
Så jag drog med mig lite tjejer från klassen så vi gick till Donken på stan. efter det köpte jag en godispåse, vilket jag tror är lite av anledningen till de jag ska berätta. kolla här:

Idag på Samhällslektionen så började towe hålla på så jag skrattade rätt mycket. Hon hade fått lite överenergi från maten å nån godis som hon hade smakat av mig. Och då vart ju jag också helt sjukt energirik. Så när det var dags att sluta lektionen så släppte vi loss, och jag fick en kortslutning i huvudet, så jag började sjunga och dansa till markoolio's " VI VILL HA MÅL,MÅL, MÅL, MERA MÅL, OCH MÅL, DET KOMMER DET ATT BLI!!!! " , ni vet den?
Sen gick vi ner mot busshållsplatsen vid dispagnia(stavning?). Och påvägen dit började vi väl prata om kvällen tror jag, för vi kom in på att jag skulle på fest ialla fall. ja, och då fick jag ett återfall av kortslutningen, så jag gjorde en REEMIX utav markoolios låt, "vi vill ha mål" Såhär går den : ( obs. ha SAMMA meodi som tidigare refräng, okej?! )

" VI VILL HA ALKO-HOL, ALKO-HOL, OCH SPRIT, DET KOMMER DET ATT BLI!! VI VILL HA ALKO-HOL ALKO-HOL, SE UPP, NU SVEEPER VI FÖRBI!!!!!!!!! "
Ofta inte skönaste!? var tvungen att drad en för mamma när jag kom hem, för jag tyckte att den var så klockren!!!
Btw, synd att man inte kan använda smile-gubbar från MSN här i bloggen. För då skulle man kunna göra roliga meningar med dom. Som typ klockren, då skulle man kunna göra en klocka, sen en ren bredvid, det blir ju klockren :D Det finns ju dock ingen REN(djur) på msn, men jag har för mig att det finns en typ...Bock? heeeeh, då skulle man kunna ta den iaf, och leka att det var en ren, även om den va smutsig????
hutele, där fick jag till'et!!


Nej nu måste jag sluta skriva. Mina fingrar pallar inte mer. IKVÄLL ska jag i alla fall inviga min nya låt!!!!

Typiskt mig

Idag på jobbet hände något som bara kan hända mig.
Vi har fått ett draperi som man hänger i dörrluckor ni vet? Vi hade en som hängde ovanför trappan ner till herrlagret med skor. Och det var inte vilket draperi som helst, utan ett med en massa smala trådar som bara hängde ner. Skapligt snyggt ändå, men de va inte de jag ville berätta. Hör här :

Jag skulle gå ner och hämta upp en kartong med skor till en kund. Så jag tog med mig skon i ena handen. Så kom jag till draperit innan jag skulle gå ner för trappen. och då tog jag hjäp utav min ena hand och särade på trådarna för att få en lucka att å igenom ni vet? Så jag särade dem och fortsatte rakt ner. MEN det var några trådar som satt ihop längst ner, och det såg ju inte jag? Och jag gick med rask takt ner för trappan, och rätt som det var tog det stopp, Sen small det till. Jag hade alltså fått snöret runt halsen och blev typ strypt. Och i och med att jag gick med en rask fart så hann jag inte reagera utan det vart tvärnit och tråden drog som fan på halsen och sen flög hela skiten ner. Och kunderna stod ju där uppe och förmodligen såg allt. hahaha gud vad häääääääärligt!! men vad ska man göra? jag säger som Håkan i färjan:
- De är inge konstigheter!....

Ser sjuka bilder

Jag måste vara den mest fantasifullaste människan som skapats på denna jord. Alltså det är helt sjukt. Jag vet att ni tänker nu ba: "Men hallå, jag kan hitta på och rita störstaste tom&Jerry serien ever", eller typ: "Ja men hallå, jag ser faktiskt en öl framför mig om Oskar står och pratar om fest..." och det är HELT normalt, jag lovar. MEN, jag kan få såna sjuka bilder framför mig åt precis vad som helst!! som idag till exempel.
Jag satt och fnissa som fan i klassrummet åt min egna tanke. Grejen var den att Matilda i klassen drog av med en nysning på svenskalektionen, och då sa jag snabbt prosit, samma sak sa Sandra nästan samtidigt som mig. Och då kom FETASTE bilden upp i mitt huvud (en rolig sådan)
Jag fick en FET tanke om att efter att Matilda hade nysit så skulle HELA klassen, inkl. Sophie(lärarn) vända huvudet mot matilda med ett finger pekandes emot henne och med en stirrande blick skrika PROSIT!!!!
 hahahahha jag skrattar till och med nu, för jag ser det återigen framför mig.. Men det är inte vilket uttal som helst på "PROSIT" utan det ska vara ett såntdär kille-älskar-djurgården-hejarklacks-skrik! liksom ett ordentligt PROSIT!!


riktigt kul med fantasibilder ibland!!!

DRYGA kunder

Ja. jag jobbade på Ryns idag. Och Det var mycket folk till och från hela tiden. Sen fram mot slutet så gick jag in på "Ryns Estrad" och stod där för det var en äldre kvinna som provade skor där. Hon hade plockat på sig 7 st olika sorters( jag svär, jag räknade)  Så frågade jag trevligt om hon ville ha hjälp med något.
damen: Ja, kolla om de finns flera i samma storlek, ellerom jag måste lägga undan (hon befallde mig och va inte dum då, men inte trevlig heller ) I alla flal så gjorde jag det, och det var de sista paret. Så jag la undan den stöveln till henne. Sen vänder hon sig om ( det var bara vi i den delen utav butiken ) och sneglar till på sin HÖG med stövlar, sen bara går förbi och ut ur butiken. Jag tänkte är hon STÖRD? Ska jag fråga om hon behöver HJÄLP???,tänkte jag. Gör hon sådär hemma också eller? bara släpper allt hon har i händerna!?!? jag blir så JÄVLA trött på alla kunder som tror att vi ska gå och ta upp efter dem, jag menar 7 jävla stövlar från olika ställen i hela bbutiken? är det nå negerjobb vi håller på med eller? Vi jobbar för att serva kunderna och hämta upp skor och hjälpa dem, men inte stå och ta upp en massa skit som de har lagt i från sig? Det tar ju längre tid för kunderna å få hjälp om vi ska gå runt där och ta upp efter dem hela tiden? Ryns har himla mycket skor och ska vi gå där och leta efter vart skorna/stövlarna ska hänga så tar det dubbelt så lång tid än om de som har provat dem gör det????

Jag säger som alla andra som hatar hudägare som inte plockar upp hundskit efter hundarna, - TA UPP SKITEN EFTER ER!!!!!!!!!!!


Vem är Hultan?

Ja jag tänkte berätta lite vem jag är, för er som inte redan vet det.
Jag heter Anna Hultgren, det är mitt riktiga namn, men jag kallas för Hultan, inte för att jag hänger på Hultfredsfestivalen 24/7 utanför att jag heter just Hultgren i efternamn. Men jag tycker det är tråkigt och sitta och skriva " jag är en glad och positiv tjej"  för det känns som att jag skriver ett CV till ett jobb eller något, eller presenterar mig för en ny lärare som har kommit till klassen. Ni vet när man ska skriva lite om sig själv så de vet lite om en. Men i och för sig så kommer det bli lite så nu. Om du fortsätter att orka läsa är du grym, det vill jag lova.. jag menar, vad är det som är intressant med det här egentligen? hahah HUTELE för mig idag. I vilketfall så spelar jag fotboll, är mittback och kuttar sönder folk som FÖRSÖKER komma förbi, vilket de aldrig ska kunna göra. I såfall med ett brutet ben(se VLTbilderna, ironi) Enligt mig borde det inte heta fotboll för de som spelar i backlinjen, utan kroppsboll, dvs att man genom att försöka stoppa den som vill komma förbi med bollen med kroppen *BOOM*(ljudeffekt).
Annars jobbar jag på Ryns skor, mitt i stan(katsching!! eller med ett annat ord, klirr i kassan).
Jobbar där som extra personal när jag inte går i skolan.

Jag gör ofta stora tabbar. Just för att jag inte tänker först och handlar sen. Jag handlar på engång och tänker aldrig i stortsätt. Nu lät det som att jag var på ICAgrytan och bara tog någonting att handla och SEN tänkte jag vad jag skulle kunna göra för något utav det. Jag tror jag använde fel ordspråk där innan. hehehehhhh. Ja men jag gör det jag känner för helt enkelt, det brukar oftast vara roligast =D
Det här är en tabbe som jag aldrig glömmer. Jag får än idag höra detta från mina klasskamrater som jag gick med i ÅK7-9. Det här skedde i 9an. Vi skulle alla gå in på en lektion, och så kommer en kille in *Anonym* och hade en blå tröja med vita ringar på, inte vilka ringar som helst, utan sånna ringar man själv gjorde på trasor/tröjor på dagis. Ni vet när man la ner sin T-shirt i färgat vatten sen drog ut ett snöre som man hade och så vart det mönster? Tror ni inte att smartskaftet själv kläcker ur sig det här när vi kommer in:
- åh *****, fin tröja, visst har du gjort den där själv? sån man gjorde på dagis typ=D 
****** : - nej jag har köpt den.
åå guuuud vad pinsamt det var. hahahah shit!! så skulle jag ju självklart försöka dra mig ur situationen och det vart ju inte heller bättre. Nej jag kände mig riktigt dum!! =D

Min kära vän Sillen läste detta och skrev till mig på MSN, erkänn att du var kär i Anonymkillen Hultan!?
jag, Nej verkligen inte för han ser ut som en bäver/råtta när han tänker och har de burrigaste ögonbrynen i stan. Å andra sidan så vet han inte ens va runka är.
För det var såhär. Vi lekte en lek i klassrummet när läraren var på en tripp. Och då skulle alla som var med i leken skriva en fråga på en lapp, och man fick ställa vilken fråga som helst. Sen när det var sin tur drog man en lapp och svarade på frågan.. Och så kom vi till det ögonblicket när det var Mr. Anonymus tur. han drog sin lapp och läste upp en fråga somnågon omogen men ändå rolig person hade skrivit: " Har du varit kåt någon gång? "
Mr Anonymus blev tyst.
Vi: - men ******, säg då =D
Mr.Anonyus: - eeh, jag vet inte (lite oäkert sådär)
Vi: - Men nej, vadå, du måste ju veta om har varit det? ( lite förväntansfulla )
Mr. Anonymus: - nej, vad är det för något?

kan inte beskriva med ord hur mycket jag bara ville SKRIKA UT GARV!!! Men fick ju behärska mig och stänga igen. Trodde verkligen att min kropp skulle sprängas.


Typ en helt vanlig skoldag, men ändå inte?

Vaknade med ett RYCK!! alltså riktigt RYCK!!
Jag måste ha varit halvvaken, för jag hade tydligen somnat om, men har ett svagt minne av att jag stängde av alarmet.
Det var som om jag hade legat och väntat in att den skulle ringa, för jag flög upp, men somna sen om? helt sjukt.
Aja.. Skit i det. Ville bara ha nå att inleda dagen med, hehehe.. Nå speciellt liksom ;);)
- orka att jag leker typ författare nu? Inledning och grejer. Shit hultan kör svenskaD nu...
Om bara min svenska lärare såg detta nu....
*drömmer mig bort i 1 min*

(1 minut senare)
Skolan var rätt klockren idag! Spelade in 3 nya videosar med mina homies Towe & Jolcool.
Dom finns på min facebook, för de som är intresserade... Varför har jag börjat med punkter? vad är detta.Låter som jag är besviken? ofta inte? typ "okejdå........."

Skitsamma. Jag fick ialla fall nya löpardojor idag =D Katshiiing!!
Nu kan jag kanske löpa utan att få skavsår hela tiden, ja jeevlar!
Efter det drog jag hem snabbt som 17, för att byta om till fotbollskläder. Kommer ner och känner att det är riktigt kul :):)
MEN, tror ni inte att man drar upp en muskel i skulderbladet? Så jag får åka till Pentti i morgon eller på torsdag om det inte blir bättre. Alltid ska det vara något.

Ska ni se nå sjukt/kul.. kolla detta : http://se.youtube.com/watch?v=kj28sfCsXtw

En dag i sthlm.

Jag och Evina kände att vi inte hade fått nog av lovet. Så vi tog en tripp till Sthlm igår(måndag).
Det började väldigt lyckat. Mycket girl-talk med gnäll-västerås-dialket på vägen dit,
sen "drog" vi en sallad det första vi gjorde, för att palla med dagen liksom? hallåå!! azzå ja´ kan ju inte skita i da food..

Sen drog den stora shoppingen igång. Och efter att vi hade gått in på TopShop3 ggr så vart jag lite övertrött...
Jag vart så otoligt fnissig och på skämthumör, så när vi stod vid smyckena på nedrevåningen så fick jag ramsor till allting:
- Evina, du och guld, jag och silver ( sen tog upp guld- och silversmycken och visade självklart till texten )
- Evina, du och blommor, jag och BOLLAR!!!
Och sådär fortsatte jag till allting i stortsätt.. Det fanns mycket guld/silver, Blommor/BOLLAR där... Evina fnissade på rätt bra!

Det hände väl inte så mycket mer speciella saker, förutom att jag shoppade på rätt bra, jag som sade att jag skulle hålla i plånkan den dagen.. kortet behövde vila. Kört som mitt kort heter skrek:
-HULTAN JAG MÅSTE VILA!! Jag orkar inte DRA hela tiden!!!
Tillslut vart jag så trött så jag skrek tillbaka utan att tänka mig för:
- Håller du inte käften nu kört, så kan du DRA härifrån!!
Efter att min mun blev tyst, kom jag precis på vad jag hade kläckt ur mig. vafan höll jag på med?!?
Men som tur var stanna Kört =), annars hade jag inte kommit hem!
jag är jättenöjd med mina inköp och med mitt sällskap såklart!!! En LYCKAD måndag, de vill jag lova!

En helt vanlig söndag?

Gick ner och satte mig här vid datan efter att ha gjort lite lunch till mig och farsgubben (helt ointressant jag vet)
Så kollade jag igenom om det fanns nån och byta lite ord med på MSN, och då dök Evelina upp. Jag brukar alltid skicka en massa musik till henne, för hon uppskattar det (eve jag vet det, så försök inte säga något annat nu)
Och vi har pratat så mycket om vart all min musik kommer ifrån. Men jag laddar inte hem själv, det är det?????
Men tror ni inte att när jag sitter och kollar runt på min dator, så har jag ett nerladdningsprogram?
- JAG KAN LADDA NER!?!? helt sjuukt.
Så nu sitter jag och har fest med Lady GaGa, Katy Perry, Duffy, Mange, Timbuktu, Afasi & filthy m.m! helt galen...
Är ju hemma själv förtillfället så passar på att dunka lite extra hårt, ingen har ju något å komma med, så what is the problem liksom!? högstaste,bästaste & givetvis skönaste musiken.


Aja, lite nytta ska jag göra idag också. Jag ska  på Kibox med Hanna.
- Det kommer bli grymt lökigt!!


Jahapp?

Jahapp. Här sitter man då. En lördags eftermiddag, bakis och trött.
Försöker få fart på en så kallad blogg då..
Men vad är det här egentligen, kommer man palla? Det vette fåglarna asså. 

RSS 2.0