Stan

Tog mig ner till stan vid 11 för att slinga håret. Först gick jag in en sväng till jobbet för att lämna skorna jag hade lånat hem. Hitta flera skitsnygga till min bror. Han valde och köpa ett par ialla fall :)
Som sagt, jag slingade håret idag. I mittbena.. Nu gäller det bara och vänja sig. Men jag är grymt nöjd över resultatet, Sofia är riktigt bra!

Lisa kom dit lagom till att jag var klar, så vi gick och tog en sallad, sen började shoppingen!!
Vi började inne på Vila, köpte återigen en kavaj där + jeansleggings, grymt sköna! Och mitt uppe i allt så ser vi utanför vid resturangen mitt emot att det är ett gängbråk eller vad man ska kalla det. De hade tagit upp stolar från resturangen som de hade i luften och skulle kasta runt med, sen tog dom de man har salt och peppar i ni vet? och kastade det där inne på varann så det stänkte glassplitter enda in till mig när jag stod vid kassan på Vila. sen ett tu tre rusa de in i butiken (alltså de skrek som ba 17) och rev nästan ner en skyltdocka och kläder som stod i butiken. Sen rusa de in mot provhyttarna och drog upp skynket där Lisa (min kompis) stod utan byxor och prova kläder. HELT SJUKA!!!
Polisen rusade förbi i fullfart! ooch när de hade försvunnit såg vi att det var glas och blod på golvet i butiken. Kalllabaliiik säger jag!!

Aja, jag och Lisa shoppade vidare. Förutom det jag köpte på Vila blev det: 2 linnen, hår grejer och en par skit söta skor :)


jag glömde berätta....

Jag glömde ju berätta att det första den snygga lärkaren sa till mig när vi kom till akuten för undersökning var:
" blablablabla.... okej, så det är inga konstigheter??"  Och jag var liksom nergrinad och trött, sen börjar jag skratta till bara sådär. hahaha Han måste ha trott att jag va "störd". Tänk att så fort jag hör "inga konstigheter" så flippar jag ur :P Det är bara för att vi har skojat så sjukt mycket om det, jag och Lisa haha Håkan i alla väder & kläder<3

och jag glömde ju berätta om den där sjuksköterskan som kom in till mig! Det var en kille (utländsk men snackade helt som en svenne gör) Men så kom då tiden han titta in hos mig. Jag hade inte haft han någonting tidigare under dagen. ( man har olika läkare för olika skift varje dag) I varjefall så tog han upp sin penna och sitt block och ba slog sig ner bredvid mig i sängen. Så säger han ( läs hans rader med en fet wannabe ungdom + utlänning-snack)  :
- tjena! haru bilddagboken eller kanske MSN?
Jag: - hah jaa::P
Så snacka han vidare med en massa. Så frågade han mig vad jag ville ha till kvällsmat. (man får 2 rätter & välja på)
Jag: - Ja jag har redan beställt av hon som kommer in och tar beställningarna, jag vill ha pannkakor.
han : - EYY DRIVERU?
jag: - haha nej, har ni grädde? eller vad får man till? =)
Han : - troruuuu vi är värsta gränden och grejer? haru smakat Paninitallriken där? shit den är fett god!!
jag: - ja men fläskfilén då??
han: - alltså jag har ba ätit paninitallrik på Gränden, haha nu tänker du att jag är såhär värsta tönten som ba äter paninitallrik, men älit den är fett god!!
Alltså jag skojar inte. han är över 30år, och började snacka överdriver ungdoms+utlänningspråk med mig. hahah jag skratta!!!
Sen sa han : eyy vart brukar du gå ut någonstans då? silk eller? pluto? jag har vart där någongång, och det är ju fett mörkt där inne. Bara en jävla massa blattar eller hur?
jag: nja, Månen är ju roligast, sen vill man ju in på pluto när man kommer in där. Annars är det väl konrad, silk är väl om det är något speciellt.
Han: - älit? jag brukar va på konrad med min dotter, fett kul! dom ba: eyy farsan häng med till konrad! så jag ba hänger där med deras kompisar värsta killen!

ja jag orkar inte dra allt han sa! men droppen var nog detta:
Min rumskompis Solveig osm jag pratade om tidigare, hon hade en eltandborste, och ni vet ju att dom surrar lite när dom kommer igång. och när hon startade den, så sa "Han"
Han : - eyy,, hennes dildo =D
Och jag var tvungen och garva, för jag vart så himla paff. Men sen tänkte jag aeejj, tur att int ehan har nattpasset, så han går och glor på mig när jag ligger här och sover!
Det slutade med att han kom in och blinkade och sa Eyy vad heter du på facebook då? jag sa HEMLIS! han ba: haha äliiit? jag ba : nej men man heter ju det man heter! han ba nej hotmail? jag ba: ja men man loggar in på hotmail och heter ju sitt namn, han ba eheh ja justja!  Så tänkte jag att han har ju min journal och grejer! lite nerva där. Sen så lkom han in igen, och sa :
Han : - nej men du kan vara lugn, jag ska inte adda dg på facebook,  är ju inte värsta pedofilen och grejer!

justja. jag får inte glömma att han berättade att han hade ju en dotter osm var modell, ja absolut, hon var ju MODELL kan ni tänka er? men hon var ju lite för kort. så hon Modella ju för ansikte och hår osv. Ja hon var ju så duktig förstår ni!!!.... Men i alla fall så tog han upp det här med webbcam på msn osv. han ba: ja det är ju många som visar sig i camen för att de tror att de ska få modella osv. hörde du om han pedofilen som bad unga tjejer visa sig i camen och lovade att de skulle få modella då osv osv.. alltså. Sjuuuuukaste..


inlagd på lasarettet

Hej mina läsare. Vet att jag har varit dålig på att uppdatera, men tänkte göra det nu när jag ligger inlagd på lasarettet och har skapligt boring.. Hur jag kom hit då.. Ja jag har haft sjukt ont i flera dagar. Det började i måndags. Då när jag kom hem från skolan hade jag feber och en sjujävla värk i ryggen.. Det var då allt bröt ut. ( tidigare har jag haft ont till och från i två veckor och inte haft någon speciell ork med någonting )
Vi trodde att det hade hamnat fel i ryggen efter den Brasiljanska ji juitsun som jag var på i söndags. Så vi drog till en naprapat i torsdags pga att jag inte orkade stå ut länge. Naprapaten trodde att jag hade en typ inflamation i muskeln, att jag var övertränad, så han sa, "åk hem och vila och smörj på salvan ( en vi köpte på apoteket) och hör av er i morgon (fredag) och beräta hur natten var"..
På kvällen hade jag tagit Ibumetin och två stycken alvedon för att få bort smärtan i ryggen, och efter kvällsmaten kändes allt mycket bättre. Frågade då lisa om vi skulle gå ut och gå lite lugnt, för de sa att det var bra om jag rörde lite på mig. Så vi gick ut och gick. Då hade jag 37,6 i feber. När jag kom hem efter 30min hade jag 38.5 i feber. Sen sa det bara poff!! Ja, smärtan gjorde så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.. Vi fick ringa till naprapaten och han sa direkt "Ring akuten" Vi ringde till akuten och de sa att jag skulle komma upp direkt. Vi kom dit halv9 och efter lite undersökningar osv så fick jag en säng kl:04.10 på natten. Jag fick dela rum med en tant som hette Solveig. Eftersom jag klassas som vuxen nu (18feta) så fick jag läggas in ensam, det var lite sådär. Man är ju mammig när man är sjuk, iaf jag + att jag inte har varit inlagd tidigare. Men det gick finfint, jag är inte mesig på det sättet. Det visade sig att jag hade vatten i lungsäcken och alldeles för höga levervärden. Fick gå på smärtstillande tabletter hela tiden för smärtan. Läkarna sa att de bara kunde tänka sig hur himla ont jag hade. De sa att många kommer in och tror att de har hjärtinfarkt pga smärtan & några kvinnor säger att de hellre föder 2 barn än har det som jag hade. Så de jag tog för att få smärtstillande var väldigt starkt. Jag blev kanontrött och lite konstig i huvudet. Och läkarna förklarade även där att vissa kunde se saker som inte ens existerar. Som tur var(?) såg inte jag något sånt tokigt :P
Jag fick göra ultraljud för att kolla galla & levervärden, + att jag röntga lungorna och så tillkom en massa blodprover hela tiden..
Maten var INTE god, usch! Min kära mormor hade gjort våfflor åt mig en dag =) och Mamma köpte hamburgare och pommes till mig, som tur var! Sen fick jag en massa besök under tiden som jag låg där också vilket gjorde att jag fick mycket godis,kort och tidningar. tack för att ni orkade sitta hos mig :)

Min sänggranne Solveig som hon hette, 71 barre, var hur skön som helst. rätt som det var kunde man höra " HELVETE!!" Då hade hon tappat något på golvet. Och ibland sa hon för sig själv: " ääähh, kyss meeh " Då hade hon fått dåliga kort på pokern som hon satt och spela på sin bärbara dator. ÅÅ hon var så skön, tur att jag hamnade med henne och ingen gubbe som låg och hosta hela natten.. Så vi bytte mailaddress, så vi kommer nog höras av mer :)

Nu har jag äntligen fått komma hem efter 5 nätter på sjukhuset.
Har fortfarande lite för höga levervärden, så ska på återbesök om 4 veckor.. Det är = INGEN alkohol tills dess..
hej och hå, så kan det gå!
( LÄKARN VA AS SNYGG ) nu vet ni...

RSS 2.0