hejdå fotbollen

Ja, nu är det slut med fotboll för min del. Efter 11år..
Anledningen till det är för att jag inte längre har någon motivation. Det känns jobbigt att komma ner till träningarna, och så ska det ju inte kännas!!?! Det är absolut inget fel på laget, Västerås IK dam är det skönaste lag som existerat/existerAR på denna jord!! Felet är helt enkelt att jag saknar den där gnistan som alltid fanns där förut. Det känns som om jag inte riktigt hinner med mig själv längre. Att gå i skolan, jobba och spela fotboll 24/7 är verkligen jobbigt...
Jag blev erbjuden av min tränare att komma ner och träna när jag känner för det, och spela i div.4 i stället för div.3. Men jag känner att ska jag köra, så ska jag gå in och köra till 100%,
och det kan jag inte längre göra, så därför la jag av helt och hållet. Vi får väl se hur det blir längre fram. Men som det ser ut nu så kommer jag inte tillbaka..
 SJÄLVKLART kommer jag sakna det till och från, men jag känner att innerst inne har jag tagit rätt beslut!
11år ger många minnen, många cuper, många tårar, många MÅNGA träningar många "skador" och massvis med skratt. Västerås IK dam kommer alltid vara det största&bästa laget för mig i västerås!
LÄTT DET SKÖÖNASTE!Låtar som bör laddas ner:
Duffy - Stepping Stone
Beyonce - Halo

kommer kant!

Shoo folk1

Jag lovade ju att berätta mer om polisen. Men jag tar tillbaka det lite. Sen får jag inte berätta allt heller, i och med skeretessen. Men jag hade i alla fall den mest spännande och händelserika veckan på länge. På onsdagen fick jag vara "tjuven" som hunden ska attackera. Så jag sprang med en tjockare jacka, sen skicka dom hunden på mig bakifrån som kom i fullkareta och bet tag i armen på mig och slängde runt. Dom där hundarna ska man ha en stor respekt för. Dom var grymma/starka/snabba/läskiga! 

Idag har jag match, på swedbank. Känner mig nervös,taggad och förväntansfull. Har ingen som helst aning om hur det kommer gå för mig. Men det jag vet är att jag inte ska vika mig iaf. KRIGA

I fredags var vi ju på bluemoonbar. Det var riktigt kul! Det jag inte kan glömma är Mr. DJ! hahah så sjukt tråkig när man ska önska BRA musik. Ja för gick man inte dit, bad lite snällt, och han sa att han inte hade den. men jag fick önska en annan. Nej då hade han inte den heller, och inte nästa. Då kände man att man ville skrika i hans face så att saliven sprutade: VAFAN HAR DU FÖR JÄVLA MUSIK DÅ????????? ÄR DU DJ ELLER ÄR DU LOPPISSÄLJARE SOM STÅR MED SIN STEREO SOM BARA KAN SPELA MUSIK FRÅN RIXFM ELLER VAD FAN ÄR DET FRÅGAN OM?????????
nå liknande... För sen när man skulle gå fram och fråga när han kunde spela en låt som han sa att han "hade", då var det liksom: "NEJ" av någon konstig anledning och "kollar-bort-och-lyssnar-inte"
(Nu känner jag att jag vill prata som i skolan en söndagmorgon): Om han skulle spela en av de låtarna som jag nämde så skulle konsevkvenserna utav det bli att dansgolvet skulle fyllas av människor, de skulle bli svettiga/törstiga, då gå och köpa sig en drink/öl osv. Baren/Krogen får då in mer pengar och människona gillar stället mer, vilket gör att antalet fylleskallar skulle besöka månen flera ggr. men okej, kör inte dom låtarna då, gör inte det :) :) :) :) :) ......


Här ska ni få lite sköna låtar också. Både några gamla, och några nya:
Mgmt - Kids
J holiday - Bed (Haji & Emaanuel Remix Edit)
Nicole Scherzinger - Baby Love (remix ft. Will I Am)
Dishwalla - Candelburn

Polisen

Idag var det första dagen på min praktikplats hos Polisen,
det var SJUKT kul, spännande och lärorikt!
Det började med en fika i matsalen där all personal samlades  vid olika tillfällen. Både civila, kriminalare osv.
efter det fick jag träffa Ulrika, och hon berättade jätte mycket för mig om hur det är att vara spanpolis och vad det innebär, vad man behöver tänka på när man ska söka till polis mm. När jag hade varit hos henne så fick jag gå och lyssna i en sal på när de "undervisade" alla poliserna hur man skulle göra vid en mord/brottsplats. Hur poliserna skulle gå och röra sig, vad de skulle tänka på och hur&VAD man skulle skicka till tekniska eller pensla på med kolpulver. Jag tror jag aldrig har lyssnat så bra på när någon står och berättar i hela mitt liv. Mina öron var lika stora som 2 fotbollar!

När "undervisningen" var klar så gick jag ner och åt med alla de andra poliserna i matsalen, och efter det var det dags för mig att prova på att skjuta lite med deras pistol! och jag skojar inte det var det mest roligaste på hela dagen. Det vart sånt tryck i den där lilla jäveln :D 3 gånger 15 skott tror jag att jag fick skjuta. Och jag fick mina sista 10 skott med mig hem på en pappersbit som vi hade satt upp i slutet som pricktavla. Där satte jag 7/10 skott, och de sista 3 skotten satt alldeles under på tavlan och är också godkända, i och med att pappersbiten var mindre! Så jag fick mycket beröm för det. Snacka om dolda talanger ;)
Här har ni resultatet från 7 meters avstånd!
Jag fick också testa att skjuta i mörker och så satte han(polisen) på olika lampor
som blinkade för att distrahera lite en gång också, det var kul =D
 
I morgon ska jag vara med poliserna ute när de tränar sina polishundar.
Då ska de träna hundarna att spåra efter knark osv, men jag ska berätta mer om det i morgon :)

om jag säger såhär--->

S K Ö N A S T E veckan!

Jag är ledig idag (måndag) och i morgon. Sen ska jag vara ute på APU hos polisen ons,tors,fre. Ska bli sjuukt spännande! Efter denna vecka återstår bara 3 veckor av praktiken, och då är jag ute på Dagiset som jag var ute på förra vintern. SKÖNASTE ungarna !!!! hultan goes fröken de veckorna okej, jag tillåter inte er ropa: " Anna" "hultan" eller vad det nu är, för under de 3 veckorna LÄR ni ju kalla mig för fröken. inte "miss" utan frökN! (jag driver ok???)

Jag tänkte börja med nå nytt i min lilla blogg. Jag tänkte att när jag uppdaterar den, så ska jag också uppdatera ER med skönaste musiken. jag lägger in artist med låtnamn osv här. Jag kan ba inte göra annat än å älska att dela med mig utav musiken. Musik är ju sååå skönt, oftante?
Så oftast får ni lite gott ock blandat. från både det senaste och det allmänt skönaste.
KOMMER KANT:

Metro Station - Shake it
Danjah - My love
Sophia Somajo - I-rony
Basic Element - Touch you right now
Brandy - Right Here (Departed)

Och dom här LÄR ni ju ha. Annars BÖR NI tanka nu genast:
Akon - Beautiful Ft. Colby O'Donis
Flo-Rida - Right Round
Sway feat. Akon - Silver And Gold
Mange Schmidt - Känslan kommer tillbaks
Akon Ft. Sweet Rush - Troublemaker


tung dag.

Det var en tung dag idag. För det första så var det ju första skoldagen efter lovet.
puuh. Hade verkligen ångest.. Började måndagen på löpbandet kl:08.00 på idrotten. KULJUL!!

Sen var dagen bara allmänt seg, till stunden kom, då jag fick min lilla kraft för dagen.
JAG VART PÅ SKÖNASTE HUMÖRET I EN KVART!! jag fick sjuka idéer och jag, towe & bella spelade in en sjuk video i skolan. Vi var i ljushallen och körde kullerbyttor. Jag menar, vem gör det? är det normalt? Hur gamla är vi?
Ja många sådana frågor kan man ju ställa sig, men har man vart riktigt tråk halva dagen och man helt plötsligt får kraft från ingenstans och bara vill fula sig. SÅ ÄR DET JU KLART SOM FAN ATT MAN GÖRT?? elleeeh, har jag fel? NEJ, tänkte väl det ;)
Den ligger i alla fall på facebook nu. "Kullerbytt-sektionen"


Nu ikväll har jag varit ute och gått 1h.. Ska på träning kl:21.00 Ska bli hur skönt som helst. Första gången på 3½ vecka typ. Jiiiiiiiiiihaa! Hoppas jag träffar bollen

Btw, så är jag sjukt impad med att jag har börjat sriva blogg igen,
det här är liksom andra dagen i rad. HI FIVE (borat röst) - Great success!!!

Lovet

Lovet mitt  har varit sisådär, eller, skönt me ändå inte.
Jobbat sön,ons,tors,fred,lörd. Men haft det kul på jobbet ändå.
I onsdags när jag jobbade så märkte Evina att hennes kund hade fått fel skor med sig efter typ 5 min. Det var en farbror som var ute med sin gumma (antar jag) och han skulle ha ett par tofflor i strl:43, men gick med strl:42.. Så jag sprang ut på stan och gav mig fan på och hitta dom :D efter lite sökande hitta jag dom på "Kalsongkompaniet" hahaah de var så söta och tacksamma.

och igår (lördag) när jag jobbade så kollade en man riktigt mycket på mig när han köpte skor av Gizella. Jag stod bara på sidan om vid herr avdelningen. Sen precis när de skulle gå sa han och pekade på mig, "Du jag känner igen dig så väl" . "Jaha", säger jag. "jag känner tyvärr inte igen dig :P " Nej men du har en dubbelgångare!!
Och det sjuka med detta är att jag här i veckan fick ett mail på facebook om att en kände igen mig så fruktansvärt mycket. Men jag hade inte en aning om vem den personen var :P Och han trodde att jag måste ha en dubbelgångare. Jag undrar ja vem det kan vara, om jag nu har någon? Kanske är  Marie Picasso?? ( hahah jag vet att du garvar lisa, det där var tillägnat till dig;) )Nej men helt serri nu. Det har hänt att folk har sagt : jag såg dig idag på stan Hultan. Och jag inte har varit på stan. Plussar man 1+1 så är det = dubbelgångare av nå slag????

Ja vad har jag gjort mer.. INTE RÖRT plugget, vilket är väldigt surt såhär i efterhand.
I fredags var jag i Köping på 20års fest. Mycket trevligt! Marängsvissen var ju ba för skön! 10+ på den!!
Sen i lördags fikade jag med Evina, Towe, Helen, vanessa, Andres, Evelina och sen kom Felle och hennes killkompis.

Ska börja träna i morgon, Måndag, wiiiie!!


RSS 2.0